Ervaring Leiden Marathon

De Leiden Marathon beleefde haar première in 1991 en trekt sindsdien jaarlijks duizenden hardlopers èn kijkers. Vorig jaar startten zo’n 15.000 renners op de Breestraat en het deelnemersaantal groeit nog ieder jaar. De Leiden Marathon houdt de klassieke afstand en tijd aan: 42,195 kilometer binnen zes uur. De Leiden Marathon geniet inmiddels internationale bekendheid en geldt voor vele lopers als een perfecte voorbereiding op kampioenschappen.

“De Leiden Marathon bestaat 26 jaar. We werken met meer dan 1100 vrijwilligers."

Leiden Marathon_01.jpg

“Voorgaande jaren gebruikten wij voor het verwerken van de gegevens van vrijwilligers excel. Dit was al jaren een doorn in onze ogen. Onze bestanden waren vervuild en we kregen daardoor uiteraard kritiek van vrijwilligers omdat ze niet de juiste kleding hadden of geen mail kregen. En terecht.”

“Het werken met Vrijwilligersplanner.nl heeft ervoor gezorgd dat er in onze organisatie heel veel rust is gekomen. Het was de basis voor de best georganiseerde marathon in 26 jaar. Geen mopperende vrijwilligers, kleding klopte en de teamleiders waren zeer tevreden.

“Tijdens de laatste evaluatie werden we enorm blij verrast door een nieuwe versie…in één klap waren al onze verbeterpunten verwerkt. Echt grote klasse!”

“Zoekt u ook naar een gebruikersvriendelijk vrijwilligerssysteem? Ik zou Vrijwilligersplanner.nl benaderen!”

- Mok Scheffer manager Leiden Marathon