20170527-204A5956 kopie.jpg

'Zonder vrijwilligers geen Leiden Marathon'

De Leiden Marathon bestaat 26 jaar. Er werken drie mensen op het kantoor. We werken met meer dan 1100 vrijwilligers. En we hebben bijna 14.000 deelnemers.

Voorgaande jaren gebruikten wij voor het verwerken van de gegevens van vrijwilligers excel. Dit was al jaren een doorn in onze ogen. Onze bestanden waren vervuild en daardoor uiteraard kritiek van vrijwilligers omdat ze niet de juiste kleding hadden of geen mail kregen. En terecht.

Vorig jaar zomer vielen onze ogen op vrijwilligersplanner.nl

Na overleg met de mensen van vrijwilligersplanner.nl zijn we op het kantoor van de Leiden Marathon aan de slag gegaan. Alle vrijwilligers gemaild, gebeld en achter de broek gezeten om de juiste gegevens te krijgen.

Dit hebben we ingevoerd in vrijwilligersplanner.nl

Geweldig! Een zeer gebruikersvriendelijk systeem. Heel duidelijk en overzichtelijk.

Het werken met dit systeem heeft er voor gezorgd dat er in onze organisatie heel veel rust is gekomen. Het was een basis van de best georganiseerde marathon in 26 jaar. Geen mopperende vrijwilligers, kleding klopte en de leaders waren zeer tevreden.

Tijdens de evaluatie van dinsdag 30 augustus werden we enorm blij verrast door een nieuwe versie…in één klap waren al onze verbeterpunten verwerkt. Echt grote klasse!

 

Zoekt u ook naar een gebruikersvriendelijk vrijwilligerssysteem? Ik zou vrijwilligersplannder.nl benaderen!!!

‘Basis voor best georganiseerde marathon in 26 jaar’
— Mok Scheffer - Leiden Marathon
20170527-5U2A5687.jpg
20170527-5U2A5693-2.jpg
‘We misten het overzicht in Excel en zochten daar een oplossing voor’
— Planner Oerrock Festival

Maak van vrijwilligers geen nummer

Vrijwilligers zijn mensen. Bij Oerrock weten we dat heel goed en daarom willen wij als organisatie dan ook goed voor ze zorgen. Dat doen we met heel veel leuke feestjes maar nu ook met de Vrijwilligersplanner. Zo krijgt iedere vrijwilliger een persoonlijke mail met zijn of haar persoonlijke planning, t-shirt maat en contact gegevens. Vrijwilligers zijn namelijk geen nummer!

Hieronder zie je een video impressie van Oerrock 2017

Organiseer jij ook een festival of evenement?

Laat het ons weten en we sturen je een gratis demo!